van a tot z

Roof Renovation

Renovatie van kelder tot dak
Voegwerken


Wist U dat ca. 25% van elk gemetseld oppervlakte bestaat uit metselwerk , dus kunnen we stellen als de kleur van je voeg niet afstemd op dit van je gevelsteen je met een probleem zit?

Niets aan het toeval overlaten dus. µ

Roof Renovation bestudeerd samen met U de beste kleurensamenstelling vervolgens proberen we eerst enkel staaltjes uit zodat uzelf 100% overtuigd bent van het juiste effect.indien er wordt gewerkt met speciale kleuren werken wij nauw samen met seifert de specialist op de markt wat betreft voegmortels met speciale kleuren , die voor elke steen de gepaste voegmortel heeft.naast het visueele aspect is er natuurlijk ook de duurzaamheid van de voegen.

In slecht staat verkerend voegwerk kan je veel ellende bezorgen zoals mos-en algen,voochtdoorslag en of vorstschade.

De mooie voegen die zo bepalend zijn voor de uitstraling en duurzaamheid van Uw woning bekomt u enkel door de juiste wijze van plaatsing ( vakmanschap) en/of de juiste apperatuur.want wat is er nu niet mooier dan thuis te komen en een stralende gevel te zien.

gevelrenovatie


Als de gevels van Uw huis of gebouw last heeft van vuilaanslag,

kan dat door vocht,mosvorming,smog ,... komen door onze jarenlange ervaring kunnen we U verschillende reinigingsmethodes aanbieden.

bij het gebruik van zandstralen wordt onder druk de gevel gereinigd met een mengeling van water en fijn zand waardoor we het efect krijgen dat we de gevel hebben afgeschuurd , vuil word afgenomen en de gevel staat weer als nieuw!!

!Bij het reinigen met chemische reinigen , verwijderen we de aanslag met een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel en word deze dan onder druk met stoom of warm water gereinigd!

In overleg met onze klant , bekijken we welke methode het beste effect en resultaat oplevert.

Dak en zinkwerken

 

Ook voor uw zinkwerken kunt u bij ons terecht , een goot die aan vervanging is , een lek in een goot , lood rond de schouwen .

Of zelfs een gevel of dak in zink , is dit nu een klein of groot voor al deze klussen staan we klaar .

we gebruiken de beste produkten van de markt en bieden U deze aan aan zeer eerlijke prijzen naar kawliteit.

Ook daken in dakpannen kunnen wij voor U verzorgen, 

met de gekende pannen van Koramic https://www.wienerberger.be/dak

werken we het meest. 

Ook daken in EPDM kunnen wij voor jullie doen aan de beste prijzen 

met kwaliteitsproducten.

CONTACT 

8908 vlamertinge,

steenputstraat 9

info@roof-renovation.be

0478 / 64 94 24

© Copyright. All Rights Reserved.